David Fincher'ın Yeni Filmi Ekim Ayında Netflix'te Yayınlanabilir

13.06.2020 15:38 Özgür Eroğlu

 
Seven, Gone Girl, Fight Club ve Social Network gibi filmlerin yönetmeni olan başarılı yönetmen David Fincher'ın yeni filmi Mank'ın yayın tarihini sonunda öğrendik.
 
Mank filminin yapımcılarından olan Eric Roth, filmin EKim ayında Netflix üzerinde yayınlanacağını açıkladı. Net bir tarih henüz verilmedi. Netflix de henüz durum ile ilgili açıklama yapmadı, ancak büyük bir ihtimalle filmi Ekim ayında Netflix'te izleyebileceğiz.
 
Mank, Citizen Kane’in senaristlerinden Herman Mankiewicz’in hayatını anlatan ve tamamı siyah-beyaz formatta çekilen bir film olacak. Filmin yönetmenliğini David Fincher yapacak. Oyuncu kadrosunda ise Gary Oldman, Lily Collins, Tom Pelphrey, Amanda Seyfried ve Tuppence Middleton gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler