David Hayter: Metal Gear Solid Remake Söylentileri Gerçek Olabilir

22.04.2021 15:28 Gazali Çetinkaya

 
Metal Gear Solid remake söylentileri uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor ve bu söylentiler Solid Snake'i seslendiren David Hayter'ın da kulağına gitmiş.
 
Dan Allen Gaming ile röportaj gerçekleştiren David Hayter "Dünden bir gün önceki güne kadar ben de sadece bir söylenti olduğunu düşünüyordum ancak sektörün içeriden birinden mesaj aldım ve bana bu söylentilerin doğru olabileceğini söyledi." dedi.
 
David Hayter bunun hâlâ bir söylenti olduğunu ve resmi bir bilgi olmadığını dile getirdi fakat kendisi gerçekleşeceğine inanıyor.
 
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ve Kojima Productions ile yolların ayrılmasından sonra Konami 2018'de zombi hayatta kalma temalı Metal Gear Survive ile oyuncuların karşısına çıktı ve geçtiğimiz yılın sonlarında Metal Gear (1987), Metal Gear Solid (2000) ve Metal Gear Solid 2: Substance (2003) oyunlarını modern bilgisayarlarda uyumlulukla birlikte GOG'a getirdi. Bunun dışında Metal Gear Solid serisi uzun zamandır sessiz. Öte yandan Sony Pictures tarafından yapılan Metal Gear Solid filmi var ve Solid Snake karakterini canlandıracak isim Oscar Isaac. 
 
Dan Allen Gaming'in David Hayter ile gerçekleştirdiği röportaja aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz. Metal Gear Solid remake kısmi 44:30'da başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler