Metal Gear Solid Filminde Solid Snake'i Oscar Isaac Oynayacak

04.12.2020 21:04 Gazali Çetinkaya

 
Sony Pictures'ın Metal Gear Solid filminde başrol Solid Snake karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Deadline'ın haberine göre bu isim Oscar Isaac.
 
Oscar Isaac daha önce Star Wars'ta Poe Dameron, Ex Machina'da Nathan ve Inside Llewyn Davis'te Llewyn Davis olarak rol aldı. Ayrıca 2021'de yayınlanacak Dune filminde Duke Leto Atreides'i oynuyor.

Metal Gear Solid filminin yönetmenliğini Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) ve yazarlığını Derek Connolly (Kong: Skull Island, Detective Pikachu, Jurassic World) üstleniyor. Yapımcı Avi Arad ve yönetici Peter Kang.
 
Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Oscar Isaac'in epey bir yoğun programı var. Dune dışında The Card Counter, Big Gold Brick, The Addams Family 2, Scenes From A Marriage ve Moon Knight projelerinde yer alıyor.
 
Film, Hideo Kojima'nın yarattığı ve Konami tarafından yayınlanan Metal Gear Solid video oyun serisini baz alacak fakat serideki herhangi bir oyunun hikayesini yeniden anlatmayacak. Direkt bir uyarlama değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 12 Dk önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 43 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler