David Jaffe Kendi Stüdyosunu Kuruyor

Twisted Metal ekibinde ters giden bir şeyler var.
08.02.2012 14:48 Gökhan Yılmaz

 
      Önce işten çıkarıldığı düşünülen sonra da evinden çok uzak kaldığı için kendi ayrıldığını söyleyen David Jaffe, takiben gelen Tweet'lerde kendi stüdyosunu kuracağını doğruladı.
 
     Jaffe, "Ben hala Eat Sleep Play ile birlikteyim ve Twisted Metal çıkıncaya kadar ayrılmayacağım (Muhtemelen 1,5-3 ay daha)" şeklinde açıklamada bulundu. Yapımcı, kendi stüdyosunu kurabilmek için ayrıldığını ve bir sonraki nesil için devasa projeler düşündüğünü belirtti.
 
     Diğer yandan Twisted Metal ekibinde bazı işten çıkarmaların olduğu doğrulandı. Yine de bunlardan biri David Jaffe değil, zira kendisi kurucu ortaklarından biri.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Twisted Metal Platformlar: PS3 Geliştirici: Eat, Sleep, Play Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 15 Sn önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler