Day of Tentacle'ın Remastered Çıkış Tarihi Açıklandı

Telltale Adventure oyunlarını bir kenara atın ve bu eğlenceli yapımı mutlaka deneyin.
08.03.2016 15:57 Gökhan Yılmaz

  
     Bir zamanların efsane Adventure oyunlarından biri olan (Bir zamanlar böyle bir oyun türü vardı, artık değişti tabii) Maniac Mansion: The Day of the Tentacle'ın Remastered versiyonu için çıkış tarihi verildi. Benim de yakından takip ettiğim ve dört gözle beklediğim yenilenmiş versiyonu 22 Mart tarihinde çıkıyor.
 
     Point & Click ve hatta eski tarz 9 ikonlu Adventure oyunlarının zamanından kalma yapısı ile Day of Tentacle şu an ön sipariş ile Gog.com üzerinden 15$ yerine %10 indirim ile 13.5$'a satın alabiliyorsunuz. 
 
     Oyunu yenilenmiş görselleriyle birlikte tekrar oynamak oldukça heyecan verici olacaktır eskiden oynamış oyuncular için. Hatta isterseniz eski görsellere de geçiş yapabiliyorsunuz (Monkey Island Remake'lerinde olduğu gibi).
 
     Oyunun PlayStation 4 ve PlayStation Vita versiyonları da yine bu ay içerisinde çıkış yapacak fakat henüz tarihleri açıklanmadı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Day of the Tentacle: Special Edition Platformlar: PC VITA PS4 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 6 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 6 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler