Day of the Tentacle'ın Yenilenmiş Sürümünden İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

25.10.2015 00:52 Ömür Gencer


       Point-and-click türünü ayakta tutmaya çalışan Double Fine, yeni oyunlarla karşımıza çıktığı kadar eski oyunları yenilenmiş teknoloji ile tekrar oyuncuların karşısına çıkarıyor. Son olarak Grim Fandango'yu yenilenmiş olarak çıkaran ekip daha sonra Day of the Tentacle'ı PC, PS4 ve PS Vita için duyurmuştu. Geliştirici firma Day of the Tentacle'ın yeni sürümüne ait ilk ekran görüntülerini paylaştı.
 
       Yayınlanan ekran görüntülerinde oyunun görsellerinin HD olarak tekrar çizildiğini görüyoruz. Oyun; elden geçirilmiş müzikler, ses efektleri içerecek. Bunların yanında geliştirici ekibin yorumlarına ait ses kayıtları da oyunda bulunacak.
 
       Day of the Tentacle, yıllar sonraki yeni çıkışını 2016'nın başında yapacak. Oyunun ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Day of the Tentacle: Special Edition Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler