Dead Cells'in Yeni Güncellemesi Half-Life Levyesini Ekliyor

26.03.2020 08:58 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Motion Twin, Half-Life: Alyx'in çıkışını kutlamak için Dead Cells'in PC versiyonu için küçük bir güncelleme yayınladı.

Güncelleme oyuna Half-Life serisinden levye, HEV kostümü ve sağlık paketi ekliyor. Bir kapıyı ve başka kırılabilir bir şeyi kırdıktan sonra levye kritik vuruş ile daha fazla hasar vermenizi sağlıyor.
 
Bununla birlikte, oyunun bir sonraki büyük güncellemesi için alfa testi Steam'de başladı. Güncelleme 6 yeni düşman tipi, 11 yeni özel yetenek, taşınabilir kapı ve daha fazlasını getiriyor. Tüm detaylarına dead-cells.com/patchnotes adresinden göz atabilirsiniz.
 
Metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve iOS üzerinde ulaşılabilir durumda. Android versiyonu 2020'nin üçüncü çeyreğinde çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler