Dead Cells'in genişletme paketi Return to Castlevania için 14 dakikalık oynanış videosu yayınlandı

05.03.2023 12:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Piksel grafiklere sahip aksiyon macera oyunu Dead Cells için yeni bir genişletme paketi geliyor. Return to Castlevania adlı bu paket 6 Mart'ta yani yarın itibarıyla oyunculara sunulacak. Bu genişleme paketinin yayınlanmasından önce Game Informer tarafından 14 dakikalık bir oynanış videosu geldi. Bu video sayesinde pakette yer alan detaylara, atmosferlere ve daha fazlasına kısa bir bakış atabilirsiniz.
 
Ek paket oyuna yeni içerikler dahil ediyor
 
 
 
Aksiyon macera oyunu Dead Cells için çıkış yapacak olan Return to Castlevani adlı paket içerisinde 17 yeni seviye - bölüm bizleri bekliyor olacak. Bu seviyeler arasında 5 yeni baş düşman bulunacak. Bu düşmanları aşmak için de reflekslerimize ve savaş sanatımıza güvenmek durumunda kalacağız.
 
Ek paket ile beraber oyun içerisine kullanabileceğimiz 150 kadar silah ve beceri dahil olacak. Bu silahlar arasında kılıçlar, yaylar, kalkanlar, mızraklar ve daha fazlası yer alacak. Sıradan silahlardan efsanevi silahlara kadar birçok farklı silah türü bizleri bekliyor olacak. Paketle beraber karşımıza farklı farklı düşman türleri çıkacak ve bunları yeni silahlarla alt etmeye çalışacağız.
 
Ek paket silah, bölüm, düşman ve becerilerin yanı sıra yeni oyun içi kozmetikleri de bizlere sunacak. Bu kapsamda 20 farklı kıyafete sahip olabilecek ve oyun içerisinde kullanabileceğiz.
 
Bu paket şu anda ön siparişlere açık. Epic Games üzerinden 175,93 TL'den alabilirsiniz. Steam'de ön siparişlere açılmadı. 
 
Dead Cells: Return to Castlevania 14 dakikalık oynanış videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler