Dead Rising 2: Case West'ten Oynanış Videosu

01.12.2010 14:10 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz aylarda çıkan Dead Rising 2'den sonrasını konu edinecek olan Dead Rising 2: Case West için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Chuck Greene ve ilk oyunun yıldızı Frank West'in omuz omuza vererek zombileri avlayacağı oyunun bu yeni tanıtım videosunda farklı oynanış kısımlarına yer verilmiş. Co-op modunu da barındıran oyunun bu videosunda oyuncuyu önce Chuck, daha sonra ise Frank West'i seçerken görüyoruz. özellikle Frank West'in zombileri resmen ameliyat etmesi oldukça ilginç ve bir görüntü oluşturmuş.
 
     Dün yapılan açıklama ile bu ay içerisinde çıkacağı belirtilen Case West, Xbox 360 için özel olarak geliştiriliyor. Live üzerinden indirilebilir olarak sunulacak oyunun bu yeni oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Case West Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler