Dead Rising: Case West 27 Aralık'ta Çıkacak

Bütün zombileri temizlemek için bir kişi yeterli değil
14.12.2010 10:25 Alkan Adakaner


    Dead Rising 2 ile oldukça iyi satış rakamlarına ulaşan Capcom özellikle Xbox 360'a özel olarak yayınladığı Case Zero sayesinde de oldukça iyi kâr etti. Bu nedenle Dead Rising 2'yi daha da genişletme niyetinde olan firma Dead Rising 2: Case West'i de hazırlıyordu.
 
    İlk oyundaki kahramanımız Frank West'in öyküsünü anlatacak olan Case West'in kesin çıkış tarihi 27 Aralık olarak açıklandı. 
 
     Dead Rising 2 ile benzer grafik ve oynanışa sahip olacak oyun ilk Dead Rising oyunundan sonra Frank'e neler olduğunu öğrenmemiz açısından da önemli. Xbox Live'dan indirebileceğiniz oyun 800 puana satılacak.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Case West Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler