Dead Rising 2: Off the Record'ta Daha Fazla Zombi

Gülümseyin
18.07.2011 10:34 Alkan Adakaner


     Capcom Vancouver, Dead Rising 2: Off the Record hakkında yeni açıklamalar yaptı. Bu açıklamalarda en çok dikkat çeken noktalardan birisi ise oyundaki zombilerin sayısının %30 artacağıydı.

      Oyunun dünyasını daha tehlikeli hale getirmek için daha fazla zombiyi karşımıza çıkartan ekip buna karşılık ana karakterimiz Frank West'e oyunun başında güçlü silahlar vermiş. Böylece zombi sürüsünün hakkından rahatça gelebileceğiz.

      İlk oyunu hatırlayanlar Frank'in oyunda fotoğraf makinesi kullandığını da biliyorlardır. Oyunda zombileri öldürdükçe kazandığımız Prestige Points'leri (PP) fotoğraf çekerek de kazanabileceğiz, ama fotoğrafları sadece puan kazanmak için değil görevleri tamamlamak için de çekeceğiz. Örneğin oyunun başında bir grubun diğerine para karşılığında bomba sattığına şahitlik edeceğiz, görevi tamamlamak için bu satış işlemini fotoğraflarını kanıt için çekmemiz gerekecek.

     Frank'in sadece bu tür görevlerinin olmadığını da belirtelim. Off the Record'ta yine boss'lar ve psikopatlarla da mücadele edeceğiz, fotoğraf makinemiz sadece bütünleyici bir araç olacak.
 
    PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan Dead Rising 2: Off the Record Amerika'da 40 dolarlık fiyat etiketi ile satılacak. Avrupa ve ülkemizde de gereken indirimleri bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Off the Record Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler