Dead Rising 2: Off the Record'tan Sandbox Videosu

Oyunda bu tür fantastik silahlarımız da var
27.08.2011 08:53 Alkan Adakaner


     Dead Rising 2: Off the Record'ta en çok olması istenen modlardan birisi de Sandbox'tı. Capcom da zaman sınırlaması olmadan özgürce dolaşabileceğimiz bu modu sonunda bir video ile duyurdu.
 
      Sandbox mod oyunculara Fortune City'i oluşturan lokantaları, kumarhaneleri, alışveriş merkezlerini, ve yeni "Uranus" bölgesini gezme şansı sunacak. Burada farklı birbirinden farklı görevleri yerine getirip fazladan para kazanabilecek ve oyundaki bazı yerlerden alış-veriş yapıp kumar oynayabileceksiniz.
 
     Tabi şunu hemen hatırlatalım. Her ne kadar bu modda zaman sınırlaması olmadan geziyor olsanız da, aldığınız görevlerin belli bir süresi olacak. Bu görevler sırasında da birbirinden ilginç yeni silahlar kullanabileceksiniz.
 
      11 Ekim'de PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyun oldukça eğlenceli olacak gibi görünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Off the Record Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler