Dead Rising 2'nin Geliştiricisinden İki Yeni Proje

Abi n'olur bi ısırık alayım...
04.03.2011 00:40 Alkan Adakaner


     Dead Rising 2'de özellikle satış rakamları konusunda başarılı bir iş çıkaran Blue Castle Games, Capcom tarafından satın alınmıştı ve firmanın adı da Capcom Vancouver olarak değiştirilmişti.
 
     Capcom'un büyük ümit bağladığı bu geliştirici şu an iki yeni proje üzerinde çalışıyormuş. Game Developers Conference'ta bir açıklama yapan Capcom Vancouver'dan Dee Jay Randall, bu projelerin var olduğunu açıkladı.

      İki proje ile ilgili ayrıntılı bir bilgi vermeyen yetkili, co-op oyun tasarımı konusunda deneyim kazandıklarını ve iki projeden en azından bir tanesinin co-op modu içereceğini açıkladı. 
 
       Dead Rising 3 gelir mi bilinmez, ama Capcom'un bu stüdyodan yine yüksek satış rakamlarına ulaşan bir oyun beklediği kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler