Dead Rising 3'ü Sinematiği Hazırlanmış

Zombi oyunlarının popüler olduğu bir dönemde Dead Rising 3 fikri mantıklı görünüyor
07.01.2013 21:54 Alkan Adakaner


      Capcom'un Dead Rising serisi satış anlamında oldukça başarılı bir grafik çizdi. Serinin iki oyunu ve ek paketleri genel olarak beğeni topladı. Peki Capcom bu oyunun devamını getirmeyi düşünüyor mu? Anlaşılan istiyor.
 
      Halo 4, Dark Souls II, Planet Side 2 gibi çok sayıda oyuna sinematik hazırlayan Blur Studio'nun Dead Rising 3'ün sinematiklerini hazırladığı ve bitirdiği firma çalışanlarından Jeremie Passerin'in LinkinIn profilinde ortaya çıktı.
 
      Şu ana kadar Capcom, Dead Rising 3 ile ilgili herhangi bir ipucu bile vermedi. Acaba Capcom, Wii U için yeni oyunlar hazırlıyoruz derken Dead Rising 3'ü mü kastetmişti. Belki de bu oyun yeni nesil için hazırlanıyordur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler