Dead Rising 4 Ufukta Gözüktü

07.06.2016 09:05 Gazali Çetinkaya

    Dead Rising 4'ün E3 2016'da tanıtılacağına dair çok güçlü söylenti haberleri geldi.
 
   İlk olarak ThisGenGaming adlı site Dead Rising 4'ün Capcom Vancouver tarafından geliştirildiği söylentilerini ortaya atmış ve E3'te tanıtılacağını söylemişti. Ardından kendileri sızan oyunun posterini ve bir adet oyun içi görsel paylaştı.
 
 
 
   Söylentiler bu iki adet görselle da kalmadı. NeoGAF'tan Ekim Dead Rising 4'ün ilk oyunun Noel sırasındaki remake versiyonu olacağını ve 4 kişilik co-op oynayabileceğimizi belirtti. Twitter üzerinden yaptığı bu paylaşımda takipçilerin Xbox One konsoluna özel mi olacak sorusuna Windows 10 diye de ekledi Ekim.
 
 
   2013 yılında çıkan ve konsolun çıkış oyunlarından diyebileceğimiz Dead Rising 3 daha sonra PC'ye de çıkmıştı. Keyifli bir oyun deneyimi sunan Dead Rising'in devam oyununu çok büyük olasılıkla bu E3'te göreceğiz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler