Dead Space:Extraction , XBLA ve PSN'e Geliyor

03.06.2010 22:31 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     Bir süre önce kulaktan kulağa dolaşan söylentiler doğru çıktı ve EA'in Wii için piyasaya sürdüğü  on-rail shooter oyunu Dead Space Extraction'ın XBLA ve PSN yolunda olduğu resmen doğrulandı.

     Serinin ilk oyunu olan Dead Space'in öncesinde yaşananlara ışık tutan ve garip bir hastalıkla mücadele eden uzay kolonisi üyelerinin hikayesini ele alan Dead Space Extraction'ın XBLA ve PSN versiyonları Electronic Arts Montreal tarafından hazırlanıyor.

     Bu yılın sonunda XBLA ve PSN'de yerini alacağı belirtilen oyunun satış fiyatının 14.99 $ olacağına dair ortalıkta söylentiler dolaşsa da bu konuda EA'den  herhangi bir açıklama yapılmadığını belirtmekte fayda var.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space: Extraction Platformlar: Wii Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler