Dead Space 2 Wii İçin de Hazırlanıyormuş

Dead Space 2'nin grafikleri Wii'de nasıl olurdu?
06.04.2011 14:18 Alkan Adakaner


     Dead Space 2'nin duyurusunu hatırlıyorsanız oyunun PC, Playstation 3 ve Xbox 360'ın yanı sıra taşınabilir oyun cihazlarına da (PSP ve DS) çıkacağı söyleniyordu. Yine de oyunun bu sürümlerinden daha sonra haber alamadık.
 
      Electronic Arts'ın Dead Space 2'nin Wii sürümü üzerinde de çalıştığı, ama oyunu duyurmadan önce bu projeyi iptal ettiği ortaya çıktı. EA çalışanları Gerry Sakkas ve Matt Spriggens Linkedin profillerinde oyunun Wii sürümünü iptal edilen projeleri arasında gösterdi. 
 
      EA daha önce Dead Space: Extraction ile Wii ekranlarında boy göstermişti. Eğer Dead Space 2 de Wii'ye çıksaydı aslında bu hiç de şaşırtıcı olmazdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space: Extraction Platformlar: Wii Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler