Dead Space 2'nin İlk Trailer'ı Sızdı

29.04.2010 00:00 Alkan Adakaner


    İlk oyunu ile yeni nesilin en iyi oyunlarından biri olarak görülen Dead Space 2'nin ilk trailer'ı yayınlandı. Daha önce kısa bir videosu sızan oyunun ilk trailer'ında ilk oyundaki karakterimiz Isaac Clark'tan bahsediliyor.
 
    Yapımcı Visceral Games'in 2. oyunda daha fazla aksiyona yöneleceğiz açıklamasına rağmen sanatsal çizimler ve oyuniçi görüntülerin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş trailer bile oldukça korkutucu.
 
    Playstation 3, Xbox 360 ve taşınabilir konsollara duyurulan oyunun PC versiyonunun çıkıp çıkmayacağı hala tam olarak netlik kazanmadı. Trailer her ne kadar düşük çözünürlükte olsa da merakları gideriyor.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler