Dead Space 3 Senaryosu Sızdırıldı (Spoiler Alarmı)

04.10.2011 03:33 Levent Polater


 
   Birazdan açıklayacağım bilgiler Büyük ölçüde Dead Space 3 için SPOİLER'lar içeriyor. O yüzden okuyup okumamak tamamen sizin elinizde. Eğer Dead Space serisine önem veriyorsanız kendi adıma bu haberi es geçmenizi öneriyorum. Biz editörler ise maalesef önceden yazılmış kaderimiz yüzünden bu tarz haberlerde spoiler yemeye mahkumuz.
 
    Dead Space 3'ün senaryosundan birkaç parçanın sızdırıldığı iddia edildi ve ana karakterimiz Isaac Clarke'ın oyunda karşılaşacağı bazı önemli detaylar açığa çıktı. Bunlara aşağıdan madde madde göz atabilirsiniz:
 .
- Isaac Clarke, ikinci kişiliği tarafından ele geçirilecek.
 
- Bunun psikolojik bir durum mu yoksa uzaylı teknolojisi yüzünden mi olup olmadığı bilinmiyor. Ancak 'Shadow' Isaac adı verilen bu ikinci kişilik, bizim uzay mühendisine hatalarını sürekli yüzüne vurup dalga geçecek ve kızdıracak.
 
- Shadow Isaac oyunda bazen ikinci bir karakter olarak ortaya çıkacak ve bir görüntüye sahip olacak.
 
- Isaac, tutuklanma olasılığından kaçmak için buz gezegenini ziyaret etmeyi kabul edecek.
 
    EA'in hâlen Dead Space 3'ü varlığını onaylamadığını hatırlatalım. Ama çeşitli söylentiler ortaya çıkmıyor da değil. Zaten EA'in böyle başarılı bir seriyi devam ettirmemesi hata olur. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 10 Sn önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 1 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 1 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler