Dead Space 3 Sesleri Yükseliyor

Kabusumuz henüz bitmedi
18.04.2012 09:47 Alkan Adakaner


      Electronic Arts'ın Dead Space 3 üzerinde çalıştığı konusunda artık hiç şüphemiz yok. Büyük ihtimalle en geç E3 fuarında yeni Dead Space oyunu ile karşılaşacağız. Perakendeciler de bu oyunu listelemeye başladı.
 
      Daha önce Jak & Daxter HD Collection ve God of War IV'ü listeleyen Güney Afrikalı perakendeci BT Games şimdi de Dead Space 3'ü PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için listeledi. Böylece geçen yılın Eylül ayından bu yana devam eden Dead Space 3 seslerine bir yenisi daha eklendi.
 
      Sizin bu E3 fuarından beklentileriniz ne bilmiyorum, ama bu nesilde dev yapımlar karşımıza çıkmaya devam edecek gibi görünüyor. E3 fuarı da bu oyunların açıklanması için en iyi mekan olsa gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler