Dead Space Serisi Sulandırılmayacak

26.06.2010 11:18 Alkan Adakaner


 
     Dead Space ile gönlümüzde taht kuran ve yeni neslin en iyi oyunlarından birisini yapan Visceral Games'ten serinin hayranlarını sevindirecek bir açıklama daha geldi.
 
     Şu ana kadar Dead Space ve Dead Space: Extraction ile karşımıza çıkan serinin 2. oyunu gelecek yıl piyasaya çıkacak. Visceral Games ise temkinli davranıyor. Her ne kadar seriye büyük ilgi olsa da bu ismi taşıyan çok sayıda oyun yapıp seriyi sulandırmak niyetinde değil.
 
      Visceral Games'ten Steve Papoutsis "100.000 tane Dead Space yapmayı istiyoruz. Şunu söyleyebilirim ki bu muhteşem olurdu. Yine de, bilirsiniz, gerçekten de istediğimiz son şey seriyi sulandırmak." sözleriyle seriyi sevenleri rahatlattı. 

      Bildiğiniz gibi bi çok ünlü seri ilk birkaç oyunları ile adını duyurduktan sonra bu ünden yararlanıp rezil oyunlarla karşımıza çıkıyor ve hala yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başarabiliyor. Dead Space'in onlardan birisi olmayacağını duymak sevindirici.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 22 Mayıs Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 22 Mayıs Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 22 Mayıs Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 22 Mayıs V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 22 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler