Dead by Daylight 50 Milyon Oyuncuya Ulaştı

31.03.2022 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Behavior Interactive, Twitter üzerinden hayatta kalma-korku asimetrik çevrimiçi çok oyunculu Dead by Daylight'ın 50 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu.
 
Dead by Daylight, çok oyunculu (4'e 1) bir korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bir oyuncu azılı bir katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanları oynayarak katilden kaçmaya ve yakalanıp işkence görerek öldürülmekten kurtulmaya çalışıyor. 
 
Dead by Daylight ilk olarak Haziran 2016'da PC için piyasaya sürüldü. Ardından Haziran 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One için Eylül 2019'da ise Nintendo Switch için çıkış yaptı. Daha sonra Nisan 2020'de Android ve iOS, Ekim 2020'de Google Stadia, Kasım 2020'de ise PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için yayınlandı. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/381210/Dead_by_Daylight/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler