Dead By Daylight'ta Yakında Nicolas Cage Olarak Oynayabileceksiniz

08.07.2023 15:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Behaviour Interactive tarafından oyunculara sunulan korku odaklı hayatta kalma oyunu Dead by Daylight için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Oyuna gelecek son yenilikle beraber artık Nicolas Cage olarak oynayabilecek ve korku dolu ortamlara geçiş yapabileceksiniz.
 
Nicolas Cage, Dead By Daylight dünyasına dahil oluyor
 
 
 
Dead by Daylight dünyasına dahil olmaya hazırlanan Nicolas Cage karakterinin üç farklı becerisi bulunuyor. Bu beceriler arasında Dramaturgy, Scene Partner ve Plot Twist yer alıyor. Dramaturgy yeteneği ortalığın karıştığı durumlarda iç güdülerinizi kontrol edebileceğiniz bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Scene Partner yeteneğiyle beraber katile bakıp bir sonraki hamlesini tahmin edebiliyor ve bu da size iyi bir avantaj sağlayabiliyor. Diğer bir yetenek olan Plot Twist ile beraber oyuncular karakterlerin derinliklerine hiç olmadığı kadar derinlemesine girebiliyor için ve oyunculuk yeteneklerini gösterebiliyor.
 
Nicolas Cage karakteri 25 Temmuz'dan itibaren tüm oyuncuların erişimine açılmayı bekliyor. Bu tarih itibarıyla oyuncular Dead by Daylight dünyasına adım atarak karakteri deneyebilir.
 
Karakter fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler