Dead or Alive 3DS'ten Ekran Görüntüleri

17.06.2010 09:49 Alkan Adakaner


 
     Street Fighter 4 gibi mükemmel bir dövüş oyunu ile birlikte Tecmo'nun ünlü dövüş oyunu Dead  or Alive da 3DS ekranlarına geliyor. Team Ninja'nın Metroid Other M sayesinde Nintendo ile olan yakın ilişkileri anlaşılan 3DS'te de devam edecek.
 
     3DS'in grafiksel olarak neler yapabileceğini bazı önemli oyunların ekran görüntülerine bakarak tahmin etmek güç değil. Kaliteli grafiklere sahip oyunlar arasına Dead or Alive 3DS'i de koyabilirsiniz. Bu oyunun bazı ekran görüntüleri yayınlandı ve oldukça iyi görünüyor.
 
     Açıkçası Nintendo 3DS'in böyle grafiklerle karşımıza çıkacağını beklemiyordum. Yine de hoş bir sürpriz oldu. Tabi bunlar ilk oyunlar olduğundan zaman geçtikçe daha iyi grafiklere sahip oyunlarla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz. Bu yeni görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive Dimensions Platformlar: 3DS Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) -23 Sn önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 15 Dk önce The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku 01 Haziran Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu 01 Haziran Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 01 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler