Dead or Alive 5: Last Round'ın PC Sürümünde Yeni Nesil Oyun Motoru Kullanılmayacak

19.03.2015 00:58 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Dead or Alive serisinin son oyunu Dead or Alive 5: Last Round yakında PC oyuncularıyla buluşacak. Oyunun PC sürümü için ortaya çıkan haberlere göre Dead or Alive 5: Last Round, PC'de Soft Engine'i kullanmayacak. Bu motor bildiğiniz gibi oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümünde kullanılan motor.
 
      Oyundaki karakterlere çok daha gerçekçi bir görünüm veren bu motor oyunun PC sürümünde kullanılmasa da Dead or Alive 5: Last Round, PC'de önceden açıklanandan daha yüksek sistem gereksinimleri isteyecek. 
 
      Görünümlerin yanında oyununun yeni nesil sürümüne özel olan iki yeni harita da PC'de yer almayacak. Oyunun PC sürümünde kullanılan gölge efektleri yeni nesilde kullanılan efektler olacağı belirtiliyor. Yani Dead or Alive 5: Last Round'un PC sürümü eski ve yeni neslin karışımı olacak.
 
      Son olarak oyunun PC sürümüne online özellikler yapım çıkışını yaptıktan yaklaşık üç ay sonra yayınlanan bir güncellemeyle gelecek.  Dead or Alive 5: Last Round 30 Mart'ta PC oyuncularıyla buluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead or Alive 5: Last Round Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler