Deadlight: Director's Cut PC'de Ücretsiz Oldu

14.08.2017 18:30 Gazali Çetinkaya

 
   Side scroller hayatta kalma korku platform oyunu Deadlight: Director's PC kullanıcıları için kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. 
 
   İlgilenenler oyunu GOG.com üzerinden ücretsiz olarak alabilirler. Oyunu alabilmeniz için şu andan itibaren 45 saat civarı bir süre bulunuyor, aldığınız zaman tamamen sizde kalacak.
 
   Deadlight: Director's Cut   
 
"Kıyamet gibi bir 1986 yılında geçen zombi salgını insanlığa diz çöktürdü. Seattle'ın yok edilmiş sokaklarında ailesini arayan bir baba olan Randall Wayne'i oynuyorsun. Ölüm tehlikesi olan pek çok durumla karşı karşıya geleceksin ancak ölmeyenlere karşı doğru yanıt her zaman dövüşmek değil, nadir bulunan kaynakları kullanarak karşılık ver veya çevreyi kullanarak saklanıp onları geç. Deadlight: Director's Cut geliştirilmiş oynanış, kontroller ve ek oyun modlarıyla en iyi Deadlight deneyimini sunar."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler