Deadlight'ın İlk Videosu Umut Verici

20.01.2012 16:19 Ersin Kılıç


     Resmi duyurusu ile dün karşılaştığımız ve hemen sonrasında yayınlanan ilk ekran görüntüleri ile merakımızı pekiştiren Deadlight için ilk tanıtım videosu ise geçtiğimiz dakikalarda geldi.
 
     Oyunun bu ilk videosuna baktığımızda her ne kadar hikayeye odaklandığını görsekte oynanış konusunda da önemli bir ipucu ile karşılaşıyoruz. Videonun hemen başında oyunda yöneteceğimiz karakter gözüküyor. Sakalları ve görünümü ile oyunun atmosferine tam uygun bir karakter olmuş. Sonrasında ise karakterin ağzından dünyanın nasıl bir yer haline geldiğini öğreniyoruz.
 
     Kamera yavaş yavaş geriliyor ve karakterimiz koşarak karşı çatıya atlıyor. Yani dün yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi yandan görünümlü bir oyun ile karşılaşacağız. Aksiyon sahneleri ön plana çıksa da platform öğelerine de doyacağız gibi gözüküyor.
 
     Dün yayınlanan ekran görüntülerinde olduğu gibi bu videoda da arka planlar çok dikkat çekiyor. Arkada yürüyen zombiler, ışık efektleri ve dinamik arka plan ile oyun bu konuda da başarılı bir yapıya sahip olacak gibi. Açıkçası şahri fikrimi soracak olursanız Deadlight'tan çok umutlu olduğumu söylemeliyim. Xbox Live için özel olarak geliştirilen oyun bir Arcade oyununun sahip olması gereken tüm özellikleri içerisinde barındıracağa benziyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Korku Çıkış Tarihi: 1 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler