Deadlight'tan İlk Ekran Görüntüleri

19.01.2012 12:29 Ersin Kılıç


     Tequila Works desem eminim hepinizin kafasında soru işaretleri oluşacaktır. Peki Commandos 2, Diablo 3, Heavy Rain, Overlord 2, Motorstorm ve Castlevania: Lords of Shadow desem? Evet Tequila Works tüm bu önemli yapımlarda yer almış başarılı bir firma. Firmanın kendi geliştirdiği Deadlight'ın duyurusu ile sabah saatlerinde karşılaşmıştık. Oyunun ekran görüntüleri ise geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.
 
      Oyunda yeni bir kıyamet sonrası senaryosu ile karşılaşıyoruz. Alternatif bir dünyada geçen oyunda 80'li yıllarda yaşanan bir nükleer savaş sonrasındayız. Amerika'da geçen Deadlight, çoğu kıyamet sonrası oyunun aksine oyun severleri korkutucu ve hayatta kalma odaklı bir atmosfere sürüklüyor.
 
     Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine baktığımızda ise balta gibi yakın dövüş silahları dışında tabanca gibi ateşli silahları da kullanabileceğimizi görüyoruz. Ekran görüntülerinde asıl dikkat çeken nokta ise oyunun yandan bir kameraya sahip olması. Ayrıca arka plandaki öğeler ile birlikte oyun alanı da zenginleştirilmiş. Işık ve gölge kullanımı da cabası... Yaz aylarında xbox Live üzerinden satışa çıkacak olan oyunun bu ilk ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadlight Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Korku Çıkış Tarihi: 1 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 4 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler