Deadly Premonition: DC'ta Pek Bir Gelişme Yok mu?

Deadly Premonition ilginç bir konu ve sunuma sahip olmasına rağmen teknik yönden sıkıntılı bir oyun
27.04.2013 10:09 Alkan Adakaner


    Access Games tarafından Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkarılan Deadly Premonition'ın yeni sürümü Deadly Premonition: Director's Cut'ta kontroller, grafikler ve seslerin önemli orada geliştirildiği söyleniyordu. Yeni sürümü oynayan bazı oyuncular ise aynı fikirde değil gibi görünüyorlar.
 
    Bazı oyuncular oyunun frame rate (saniye-kare oranı) sorunlarının devam ettiğini, HD geliştirmelerin neredeyse fark edilmediğini ve yeni içeriklerin hiç de tatmin edici olmadığını söylüyorlar. Özellikle grafiklerde söz verilen geliştirmeler yerine getirilmemiş gibi görünüyor.
 
    Ara sahnelerde bile bazen duraksamalarla karşılaşan oyuncular bu durumdan hiç de memnun değillermiş. Access Games'in oyunun dijital sürümünü son anda 1 hafta ertelemesi de oyuncuların haklı olduğunu gösteriyor gibi. Deadly Premonition: Director's Cut için kısa süre sonra bir yama yayınlanabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadly Premonition Platformlar: PS3 PC XBOX 360 Geliştirici: Access Games Dağıtıcısı: Ignition Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler