Deadpool'un Yaratıcısı: Ryan Reynolds, Deadpool 3'ten Önce Yeni Bir Green Lantern Filminde Oynamalı

12.05.2020 19:46 Özgür Eroğlu

 
Çizgi roman dünyasında zaten popüler olan Deadpool karakteri, Ryan Reynolds'ın canlandrıdığı Deadpool filmleri sayesinde daha da popülerleşti. Karakterin tarzı da müsaade ettiği için bir çok farklı yapım ile rahatlıkla dalga geçebildi.
 
Dalga geçtiklerinin arasında en dikkat çekici olan da yine Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Green Lantern filmi. Deadpool'un her iki filminde de Green Lantern ile açık bir şekilde dalga geçildi.
 
Deadpool karakterinin asıl yaratıcısı Rob Liefeld ise, Ryan Reynolds'ın Deadpool 3 filminden önce, yeni bir Green Lantern filminde oynaması gerektiğini söyledi. 
 
DC'nin sinemada kurmaya başladığı evrene yeni birçok karakter katılıyor. Green Lantern göndermelerini de daha önceki DC filmlerinde görmüştük. Muhtemelen ilerleyen süreçte bir Green Lantern filmi görürüz, ancak Ryan Reynolds'ın tekrar oynayacağını hiç sanmıyorum açıkçası.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 1 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 7 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 8 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler