Dedikodu: GR: Future Soldier Natal'ı Destekleyecek

14.04.2010 14:09 Levent Polater

 

ghostrecon

 

 
    Yeni bir dedikodu haberiyle karşınızdayız, Fransa'nın önde gelen oyun sitelerinden JeuxVideo'ya göre oyunun Natal'ı destekleyeceği belirtiliyor. 
 
     Sitenin konuyla ilgili açıklaması ise şöyle; 
 
“Kaynaklarımıza göre, sıradaki Ghost Recon oyunu Future Soldier, Natal ile uyumlu olacak. Oyunda bulunan özel bir mod, hareketleri algılama üzerine geliştiriliyor, mod'un sistemine göre joystick elimizdeyken seçtiğimiz elimizle Natal arayüzüne bir yandan da hareket komutları gönderebilinecek. Farklı el hareketleri farklı komutlar ortaya çıkaracak"
 
Bu tatil sezonunda çıkacak olan Ghost Recon: Future Soldier 360, PS3 ve PC'ye çıkacak. Yazın oyuna multiplayer betası çıkması bekleniyor. Bu betaya bu hafta Splinter Cell: Conviction'ı satın alanlar katılabilecek.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 18 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler