Dedikodu: Mini iPad'ler 3. Çeyrekte Geliyor

16.04.2012 17:51 Talha Aynacı

   Kotaku tarafından tercüme edilen online Çin portalı Netease'in raporunda yine iPad mini izine rastlandı. Rapora göre cihaz, 2012'nin 3. çeyreğinde çıkış yapacak. Hatta rapora göre 6 milyon iPad mini çoktan paketlenmiş ve hazır durumda bekletiliyor. Minik iPad'lerin çıkış fiyatı ise 249 $ - 299 $ aralığı gösteriliyor.
 
   Zamanında Steve Jobs tarafından yalanlansa da, daha küçük iPad'ler hakkında dedikodular günden güne gelmeye devam ediyor. Analistler de Apple'ın daha küçük ve daha uygun fiyatda mini tabletler piyasaya sürmesine olası gözüyle bakıyor. Haber kaynağındaki Çinli rapora göreyse bu çıkışın en büyük sebebi, Apple'in Windows 8 ile çalışan cihazlara bir karşılık vermek istemesi. Tabii dedikodular hakkında Apple tarafından hiçbir açıklama gelmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler