Deep Rock Galactic 13 Mayıs'ta Erken Erişimden Çıkıyor

29.04.2020 16:57 Gazali Çetinkaya

 
Uzay cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu co-op bilim kurgu FPS oyunu Deep Rock Galactic erken erişimden çıkıyor.

Yayıncı Coffee Stain Publishing ve geliştirici Ghost Ship Games, oyunun tam sürümünün 13 Mayıs'ta Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 / €29.99 / £24.99 fiyattan satışa sunulacak. Erken erişim sürümü şu anda Steam ve Microsoft Store'da 50,00 TL.

Tam sürüm yeni ve yeniden tasarlanan oyun modları, yeni ve geliştirilmiş biyomlar ve çevresel tehlikeler, yeni silahlar ve silah modelleri ve animasyonları, yeni düşmanlar, tek oyunculu hikaye modu, perk sistemi, hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler ve daha fazlasını içerecek.

Tam sürüm ayrıca iki kozmetik indirilebilir içerik paket ile birlikte çıkacak. Paketlerde yeni silah ve zırh seti görünümleri ve toplamda 50 dakikalık müzik içeren resmi soundtrack bulunacak.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Rock Galactic Platformlar: PC Geliştirici: Ghost Ship Games Dağıtıcısı: Coffee Stain Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler