Defiance'in DLC'si Ertelendi

29.07.2013 02:36 Samet Konuksal


    Hem dizi, hem de oyun olarak karşımıza çıkan Defiance, daha piyasaya çıkmadan DLC'si tanıtılan bir oyundu. Kötü giden satışların ardından yapımcı ekibinde köklü değişiklikler yaşanan Defiance'ın ilk DLC'sinde yeni bir ertelenme yaşandı.
 
    Defiance'in değişen oyun yönetmeni, oyunun resmi blog sayfası üzerinden bir yazı yayınladı. Bu yazıda belirtilenlere göre bu ayın sonunda çıkması beklenen ilk Defiance DLC'si, Ağustos ayına ertelendi.
 
    Bu habere ek olarak, oyunun fiyatı konusunda da yeni bir gelişme yaşandı. Defiance'ın fiyatında kalıcı fiyat indirime gidildi. Bu indirimle birlikte oyunun PC sürümü, bundan sonra sadece 9.99 dolardan satılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Defiance Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Trion Worlds Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler