Del Toro: "Silent Hills İptalinin Hiçbir Mantıklı Açıklaması Yok"

14.10.2015 15:55 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının son yıllarda korku türünde gördüğü en umut vadeden projelerden olan Silent Hills ne yazık ki Konami tarafından iptal edilmişti. Oyunun iptal haberinin ardından aylar geçse de, proje yönetmenlerinden Guillermo Del Toro bu durumu pek aşamamış görünüyor.
 
    Bir siteye röportaj veren Guillermo Del Toro, "Silent Hills'in iptal edilmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok." sözlerini söyledi. Projeyle ilgili konuşan Del Toro, "Hem tasarım, hem de senaryo anlamında ürettiğimiz yüzlerce farklı dizayndan dolayı güzel bir tecrübemiz bulunuyor. Silent Hills'in tasarımında odaklandığımız şeyleri proje sırasında The Last of Us gibi farklı oyunlarda da görmüştük ve bu, doğru yolda olduğumuzun bir işaretiydi. Kojima ile Silent Hills'te yaptığımız şeyleri gördükçe gerçekten kimsenin unutamayacağı bir oyunu yapacağımızı düşünüyordum." açıklamalarını yaptı.
 
    Sözlerinin devamında Del Toro, "Yaptığımız şeylerle beraber piyasaya bir heyecan katmışken bu projenin gerçekleşmeyecek olması kesinlikle utanç verici. Bir proje nasıl ilerler veya neye göre iptal edilir diye Silent Hills'i soruşturacak olursanız, bu projenin gerçekleşmeyecek olmasının altında hiçbir mantıklı açıklama yok." cümlelerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler