Del Toro'dan Insane Hakkında Yorumlar

Del Toro oyun dünyasına umarız yepyeni bir bakış açısı kazandırır
17.11.2011 11:06 Alkan Adakaner

     Pan'ın Labireti, Blade II ve Hellboy gibi filmlerden tanıdığımız Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro şu an Insane adlı bir oyun üzerinde de çalışıyor. THQ ve Volition'ın desteği ile bu korku oyununa başlayan Del Toro oyun yapımcılığı hakkında bazı açıklamalar yaptı.
 
      Insane'de çok çılgınca şeyler yaptıklarını ve çok sayıda deneme çalışmasına imza attıklarını belirten Del Toro, bunları filmlerde yapmanın mümkün olmadığını söylüyor. Tasarım, oynanış ve oyunun modeli ile ilgili değişimler yapan geliştirici ekibin projeyi bitirmek için henüz önünde 2.5 - 3 yıl gibi uzun bir süre varmış. Del Toro bunun normal olması gerektiğini, çünkü oyun geliştirme işinin çok uzun bir süre gerektirdiğini söylüyor.
 
     Oyun geliştirme işini kendisi için önemli olduğunu söyleyen Del Toro bu sayede hikaye anlatımı konusunda yeni şeyler öğrendiğini belirtiyor. Örneğin filmlerde tek bir gidişat varken oyunda bu sayıyı 20'ye çıkarmak gerekiyormuş, çünkü oyuncunun özgür seçimi önplanda tutuluyormuş. Örneğin bir karakter ölünce veya bir bina yıkılınca farklı bir yöne gidilmesi gerektiğini, buna rağmen bu olaylar gerçekleşmeyince gidişatın değiştiğini belirten yönetmen işin içinden çıkmak için çok çaba gösteriyor olmalı.
 
    Guillermo del Toro'nun Insane adlı oyunu umarız beklentileri karşılar. Böylesine ünlü bir yönetmenin oyun dünyasında başarısız olması üzücü olurdu.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insane Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler