Del Toro'dan Taptaze "InSANE" Açıklamaları

THQ yayıncılığındaki InSANE'in 2013 yılında çıkması bekleniyor.
16.08.2011 16:51 Talha Aynacı

 
     Her sinema severin kalbinde önemli bir yere sahip olan Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro, bilindiği gibi üçleme olarak planlanan ve 2010 yılı Spike Video Ödüllerinde duyurduğu inSANE isimli oyunuyla video oyun dünyasına adım atacak.
 
     Red Faction serisiyle yakından tanıdığımız yapımcı Volition Games'le birlikte projesini hayata geçiren ünlü yönetmen, henüz emekleme aşamasında olan oyunu hakkında iştah kabartan açıklamalarda bulundu. Yeni nesille birlikte unutulmaya yüz tutmuş, korku türünde olan InSANE'in tamamlanmasına henüz bir kaç yıl olduğunu vurgulayan Del Toro: "Bunun için değecek" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
 
" Çok iyi bir oyuncuyum ama bu işin içinde olmak daha farklı birşey ve öğrenmem gereken çok nokta var. Senaryo üzerinde haftalardır çalışıyoruz ve daha önce hiç bir oyunda görmediğiniz eşsiz, eğlenceli yaratık tasarımlarıyla uğraşıyoruz. Gerçekten de ama gerçekten de eğlenceli. Aksiyon yüklü olması yanı sıra çoğu yerde şok edici etkiler bırakacak. Üzerinde bir yıldır çalışıyoruz ve tamamlanması için 2-3 senemiz daha var. Sandbox türünüı benimsememiz gerekiyordu ve buna uygun mimarimiz hazır. H.P. Lovecraft'ın hikayelerini temel alan bir oyuna hazır olun !"
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insane Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler