Deliver Us Mars Bekleyenlerine Kötü Haber: 2 Şubat 2023'e Ertelendi

16.08.2022 14:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici KeokeN Interactive, tek oyunculu bilim kurgu macera oyunu Deliver Us Mars'ı daha önce planlanan 27 Eylül çıkış tarihinden 2 Şubat 2023'e ertelediğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: 
 
"Deliver Us Mars, KeokeN Interactive'in bugüne kadarki en iddialı projesi. Oyuncuların Kathy Johanson olarak katılacağı yolculuk, derin duygusal anlarla ve tehlikelerle dolu. 
 
Bu oyunun sizlere en iyi deneyimi sunması bizim için önemli. Bunu göz önünde bulundurarak çıkış tarihini 2 Şubat 2023'e taşımak gibi zor bir karar aldık. 
 
Bu haberin hayal kırıklığı yaratabileceğini anlıyor olsak da Mars'ın zorluklarıyla yüzleşmenizi ve ARKS'in gizemini keşfetmenizi heyecanla bekliyoruz. Sabrınız, elimizden gelen en iyi deneyimi sunmamıza olanak tanıyacak.
 
Bu arada, 24 Ağustos 2022'te gerçekleştirilecek olan Gamescom'daki Future Games Show'da Deliver Us Mars'a yeni bir fragmanla yepyeni bir bakış sunacağız. "
 
Steam sayfası

https://store.steampowered.com/app/1345890/Deliver_Us_Mars/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deliver Us Mars Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler