Deliver Us Mars için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

26.08.2022 18:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici KeokeN Interactive, Deliver Us Mars'ın hikaye fragmanını yayınladı.
 
Ödüllü oyun Deliver Us The Moon'un devamı olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronotluk deneyimi sunan yoğun atmosferli bir bilim kurgu macerasıdır. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim yüklü ve yüksek riskli bir görevde yeni sınırları keşfet.
 
Etkileyici oyun mekaniklerine sahip, son derece iyileştirilmiş ve sürükleyici bir hikâye odaklı deneyim yaşa. Ödüllü besteci Sander Van Zanten'in müzikleri, en yeni hareket yakalama teknolojisi, göz alıcı grafikler ve Unreal Engine destekli gerçek zamanlı ışın izlemeli gölgeler ve yansımaların yanı sıra gerilim dolu, duygu yüklü bir anlatım sunan her an elle yapılmıştır. 
 
Deliver Us Mars, 2 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deliver Us Mars Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler