Demon's Souls 1 Sene Daha Online!

- 1 sene daha birlikteyiz dostum!
23.09.2011 03:24 Levent Polater

 
    Demon's Souls sunucuları ile 1 sene daha! En son From Software'in açıklamasına göre 6 Ekim'de kapanacağı belirtilen oyunun sunucuları için bir sene daha uzatma kararı alındı.
 
    Oyunun sunucularının kapanması için ikinci yıldönümünü doldurması beklendi ama From Software oyunu tamamen 'offline' yapmak için 1 sene daha bekleme kararı aldı. Demon's Souls'un online desteği sayesinde oyunda ilerleme sağlayan oyuncular diğer oyunculara yerlerde not bırakabiliyorlardı. Ayrıca ölen bir oyuncunun son birkaç saniyesi de izlenebiliyordu. Bunun yanısıra birbirlerinin dünyalarını işgal etme veya ortaklaşa ilerleme gibi hizmet seçenekleri de veriyor sunucular.
 
    Demon's Souls'un varisi Dark Souls ise 7 Ekim'de çıkıyor. Daha kanlı, daha ölümcül ve çok daha zor bir maceranın bizleri beklediğini söylemişti From Software yetkilileri. Öyle de olmasını istiyoruz. Bu, çok farklı bir RPG deneyimi. Sakın kaçırmayın!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler