Demon's Souls 2 Bu Yılın Sonunda Çıkabilir

10.02.2010 15:37 Alkan Adakaner

 
        
 
Playstation 3'ün değil, tüm zamanların belki de en zor ama en iyi oyunlarından olan Demon's Souls'ta çıldırma seviyesine gelmeyen oyuncu sanırım yoktur. Her şeye rağmen oyun genel olarak çok beğenilmişti.
 
Henüz From Software ve Sony'den resmi olarak herhangi bir açıklama gelmese de Dengeki'de yer alan habere göre geçen yılın en mücadeleci ve zor oyunlarından birisinin devam oyunu bu yıl sonbaharda piyasada olacak.

En mücadeleci ve zor oyunlarından birisi denilince akla ilk olarak tabi ki zor olması ile ün yapmış Demon's Souls geliyor.
 
Bunun yanı sıra devam oyununu From Software yerine Sony'nin de yapabileceği söylentiler arasında bulunuyor.
 
Sony'nin Demon's Souls'un geliştirme sürecine büyük yardımı da olduğunu göz önüne alırsak, devam oyununun bu firma tarafından yapılmasının oyunun kalitesini olumsuz yönde etkilemeyeceğini söyleyebiliriz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 26 Dk önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 1 Saat önce Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı 17 Haziran Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler