Demon's Souls Remake 180'den Fazla Rehber Video İçerecek

03.11.2020 00:22 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 kullanıcı arayüzünün sunacağı yeni özelliklerden biri de oyunculara oyunda ilerlemelerine yardımcı ipuçları verecek Oyun Yardım ve Demon's Souls remake de bu özellikten yararlanacak.
 
Demon's Souls remake kreatif direktörü Gavin Moore ile röportaj gerçekleştiren The Washington Post tarafından belirtilene göre "Cezalandırıcı bir oyun olarak bilinen Demon's Souls, PlayStation 5'in Aktiviteler kullanıcı arayüzünden faydalanacak ve belirli görevler hakkında yardımcı ipuçları verecek."
 
Gavin Moore, 180'den fazla video olduğunu ve her birinin oyunun bölümlerini tamamlamak için ne gerekli olduğuna dair bilgiler içereceğini söylüyor.
 
Geliştiriciler SIE Japan Studio ile Bluepoint Games oyunda zorluk seviyesi olmayacağını doğrulamıştı. Orijinal oyundaki yapay zeka ve mantığa dokunulmamış.
 
Demon's Souls remake PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri olarak 12 Kasım'da piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Remake Platformlar: Geliştirici: Bluepoint Games, SIE Japan Studio Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler