Demon's Souls Server'larının Süresi Uzatıldı

World Tendency sisteminde resimde de gördüğünüz gibi Tower of Latria daha parlak görünüyor. Bu bölüm White (beyaz) eğilimde ve düşmanlar daha kolay
17.12.2010 22:38 Alkan Adakaner


    Demon's Souls'un Amerika'daki yayıncısı Atlus, oyunun server'larının süresinin 2. defa uzatıldığını açıkladı. Devrimsel online özelliklere sahip oyunda, arkadaşlarımızı senaryo moduna davet edebiliyor ya da diğer oyunculara notlar bırakabiliyoruz.
 
    Atlus Amerika'dan Aram Jabbari açıklamasında Demon's Souls'un server'larını ellerinden geldiği kadar açık tutmak ve oyunun eşsiz online özelliklerini oyuncuların daha uzun süre kullanmasını sağlamak istediklerini söyledi. Server'ların ne kadar daha açık kalacağını bilemiyoruz.

    Bu arada Demon's Souls'un World Tendency sistemi Noel nedeniyle 20 Aralık'tan itibaren Pure White konuma getirilecek. Yani 20 Aralık tarihinden itibaren oyunumuz en kolay konuma gelecek.
 
    Eğer Flamelurker gibi sizi çıldırtan boss'ları geçemiyorsanız Pure White'ın avantajını kullanabilirsiniz. Yalnız unutmayın oyunun Pure White eğilimi yıl sonuna kadar geçerli olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 5 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 6 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 6 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler