Demon's Souls Yenilenmiş Haliyle PlayStation 4'e mi Geliyor?

28.11.2015 00:04 Ömür Gencer


      Şu sıralar Dark Souls 3'ü geliştiren ve sonra olarak karşımıza Bloodborne ile çıkan From Software'in eski oyunlarından Demon's Souls, oldukça sevilen bir yapımdır. Geliştirici ekibin paylaştığı bir görsel Demon's Souls'un yeni nesle geldiği yönünde söylentiler çıkardı. 
 
      From Software, Bloodborne'un resmi Twitter sayfası üzerinden aşağıda görebileceğiniz görseli paylaştı. Görselde Bloodborne'un tüm sürümlerinin üzerinde Demon's Souls oyununu görüyoruz. Görsel kimileri için çok fazla bir şey ifade etmese de pek çok oyuncu ve oyun basını görselin PlayStation 4'e gelen elden geçirilmiş bir Demon's Souls oyununa işaret ettiğini düşünüyor.
 
      Yakın bir tarihte yani 5-6 Aralık'ta düzenlenecek PlayStation Experience etkinliğine de göz önüne alınca heyecanlanmamak elde değil. Bakalım beklenildiği gibi Demon's Souls, PlayStation 4 için duyurulacak mı? Konu hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler