"Demon's Souls ve Dark Souls'un Yönetmeninin Yeni Oyunu Serinin Hayranlarını Memnun Edecek"

01.03.2014 12:10 Alkan Adakaner


     Demon's Souls ve Dark Souls'un yönetmeni olan Hidetaka Miyazaki malesef Dark Souls II'de doğrudan görev almıyor. From Software, Dark Souls II'de yeni yönetmenlerle çalışacağını ve Hidetaka Miyazaki'nin yeni bir projeyi yürüteceğini açıklamıştı.
 
    Şu an kafalardaki soru işareti Hidetaka Miyazaki'nin hangi oyun üzerinde çalıştı diyebiliriz. Tahminler Demon's Souls 2'nin geliştirildiği yönünde, ama bir Atlus yetkilisinin "Demon's Souls 2'nin %100 olarak gelmeyeceğini söyleyebilirim" açıklaması kafaları karıştırdı.
 
    Neogaf forumlarında bir Sony çalışanı olduğu bilinen Demonnite isimli kullanıcı ise şu açıklamalarda bulundu:  
 
    "Miyazaki ne üzerinde çalışıyorsa, Souls serisinin hayranlarının beğenisini kazanacağına şüphe yok. Buna ben de dahilim"
 
    Yani Sony ve From Software'in birlikte geliştirdiği düşünülen oyun belki doğrudan Demon's Souls 2 adını taşımayabilir, ama Souls serisinin bir parçası olacağı neredeyse kesin. Kim bilir belki de Souls serisinin atası olan King's Field'ın yeni bir oyunu gelir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler