Demon's Souls'un Remastered Sürümü Çıkmayacak + Yeni Dark Souls Yok

27.04.2016 11:01 Alkan Adakaner


   Dark Souls serisinin yeni oyununun çıkıp çıkmayacağı merak konusuydu. Geliştiriciler bu konuya son noktayı koydu. Hidetaka Miyazaki yepyeni bir oyun üzerinde çalışacaklarını söylüyor. Şu an için yeni bir Souls veya Bloodborne gibi bu seriyle bağlantılı bir oyunu "hiç" düşünmeseler de gelecekte yeni bir Souls oyununun ihtimalinin "sıfır" olmadığını da vurguluyor. Buna karşın Hidetaka Miyazaki kendisi için Dark Souls'un bittiğini söylüyor.
 
   Miyazaki oyuncuların merak ettiği bir başka konuyu da açıklığa kavuşturdu. PS3'e özel çıkan Souls serisinin ilk oyunu Demon's Souls'un Remastered sürümü düşünülmüyor. Bunun yerine yeni oyunlara odaklanılacakmış.
 
    Geliştiriciler Armored Core serisinin yeni bir oyununu geliştirmek istiyorlar, ama şu an bu konuda da net bilgiler vermiyorlar. Bakalım Hidetaka Miyazaki ve ekibi ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacak.
     
    Peki Dark Souls hayranları bundan sonra ne yapacaklar? Dark Souls 3'ün üç adet indirilebilir içeriğini beklemekten başka çare yok. Bunların ilki Sonbahar'da ikincisi 2017'nin başında sonuncusu ise muhtemelen yaza doğru piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 30 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler