Destiny 2: Beyond Light Genişlemesi 10 Kasım'a Ertelendi

16.07.2020 20:39 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Bungie, Destiny 2'nin geçtiğimiz ay duyurulan genişleme paketi Beyond Light'ın çıkış tarihini corona virüsünün geliştirme sürecine etkilerinden dolayı ertelediğini açıkladı.

Normalde 22 Eylül'de çıkması planlanan genişleme paketinin yeni çıkış tarihi 10 Kasım.
 
Bungie tarafından belirtilene göre "Genişleme paketleri üçlemesinin ilk bölümü Beyond Light, Destiny 2'nin yeni döneminin başlangıcı. Oyuncuların deneyimlemesi için gerçekten heyecanlı olduğumuz güçlü bir hikayemiz ve yeni özelliklerimiz var. Hedefimiz hayranlarımıza en havalı ve en eğlenceli genişleme paketini sunmak ve bunu yapabilmek için oyun için en iyisi olduğunu düşündüğümüz şeyi yapıyoruz ve çıkış tarihi erteliyoruz."
 
"Son birkaç ay bizim için zor geçti, salgın sırasında devam etmek zordu. Birbirimizden ayrı çalışmak zorunda kaldığımız için oyunu geliştirmenin yeni yollarını öğrendik. Bu engellere rağmen hayranlarımızın beklediği kalitede bir içerik sunacağımızın sözünü veriyoruz." 
 
Beyond Light detaylarına ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 14 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 30 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler