Destiny 2 için Üç Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu

09.06.2020 20:35 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Bungie, Destiny 2 için üç yeni genişleme paketi duyurdu.

Bunlardan ilki Beyond Light 22 Eylül'de çıkacak. Diğerleri The Witch Queen 2021'de ve Lightfall 2022'de çıkacak.
 
Beyond Light Steam'de 170,99 TL'den ön siparişe açıldı.
 
İçeriği:
 

IŞIĞIN ÖTESİNE GEÇ
Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit gemiden yeni bir güç doğdu ve altında, Karanlığın Günahkar Kell'i Eramis'in önderliğinde karanlık bir imparatorluk kuruldu. Diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.
 
EUROPA BEKLİYOR
Günahkarların bölünmüş hanedanlıkları, buzlu bir ay olan Europa'da toplanarak yeni imparatorluklarını kurdu. Amansız buzlu sınıra meydan oku, Altın Çağ Braytech tesisinin içine sız ve kadim buzun derinliklerinde yatan sırları açığa çıkar. 
 
KARANLIĞI KULLAN
Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis.
Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için Ark, Solar ve Void'e ek olarak kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanarak destansı süper varlıklar çağıracak. Titanların, Büyücülerin ve Avcıların her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanır; kimi Stasis alanlarıyla düşmanları yavaşlatırken kimi ise yıkıcı bir güçle düşmanları zapt eder ve parçalar. 
 
EGZOTİK TEÇHİZAT
Europa'nın, hazineleri uzun zaman önce buzun ve karanlığın altında kalan donmuş bir Altın Çağ mezarlığından ibaret olduğunu düşünenler vardır. Sen ise bunun doğru olmadığını biliyorsun. Harabelerin altında sayısız yadigar, cephanelik dolusu silah ve daha fazlası yer alıyor. Bu üstün teknolojiyi zamanın pençesinden kap ve çorak toprakları ehlileştirmeye cüret et.
 
DERİN TAŞ MAHZEN MEZARI
Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Ateş takımın silahlarını ateşleyemeye hazır bir şekilde yaklaşıyor ve son plan harekete geçiyor.

 
Oyunun yeni nesil konsol versiyonları da detaylandırıldı. Destiny 2 PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS olarak çalışacak. Mevcut nesilde yapılan satın alımlar yeni nesle aktarılacak. 
 
Oynaması ücretsiz FPS oyunu Destiny 2 PlayStation 4 (PlayStation Store), Xbox One (Microsoft Store) ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Beyond Light, Past is Prologue ve Season of Arrivals fragmanlarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler