Bungie, Destiny 2'nin Yeni Genişleme Paketini ve Marathon'u Erteledi

31.10.2023 14:49 Mehmet Tandoğan

> 
 
Sony stüdyosu Bungie'nin Destiny 2'nin gelecek genişleme paketini ertelediği bildirildi. Genişleme paketinin haricinde bağımsız ve tam sürüm bir oyun olan Marathon'da ne yazık ki ertelenmek durumunda kaldı. 
 
Genişleme paketi Ağustos ayında duyuruldu
 
 
 
Destiny 2'nin The Final Shape adlı genişleme paketi Ağustos ayında duyuruldu ve 27 Şubat 2024 tarihinde çıkış yapacağı belirtildi. Ancak Bloomberg kaynaklarına göre genişleme paketi kısa bir süre önce Haziran 2024'e ertelendi.
 
Diğer taraftan Bungie'nin bir sonraki tam sürüm ve bağımsız oyunu Marathon, Mayıs ayında PS5, Xbox Series X/S ve PC için biz oyunculara duyuruldu. Çıkış tarihi belli olmasa da Bloomberg'in kaynaklarına göre oyunun 2025'e ertelendiğini iddia edildi. 
 
Marathon adlı yapım bilim kurgu temasına sahip ve PvP unsurlarını bünyesinde barındıran nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyunun daha önce 2024 yılı içerisinde çıkış yapacağı aktarılmıştı.
 
Ertelenme haberleri PlayStation stüdyosu Bungie'nin işten çıkarmalarla çalkalandığı bir döneme denk geldi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton, PUBG: Battleground'un 2026 Yol Haritasını Açıkladı 25 Mart Unknown Worlds, Subnautica 2'nin Yenilenmiş, Modüler, Üs İnşa Sistemini Görücüye Çıkardı 13 Mart PUBG: BATTLEGROUNDS 9. Yaşını Kutluyor! 13 Mart Konami'nin Nintendo Switch 2'ye Özel Oyunu eFootball Kick-Off, 4 Haziran'da Piyasaya Sürülecek! 04 Mart WWE® 2K26’da Oyuncuların Yaratıcılığı Ön Planda Olacak 20 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler