Destiny PC'ye de mi Geliyor?

17.10.2013 19:30 Samet Konuksal


    Bugün Nvidia, yeni nesil teknolojileriyle ilgili basın mensuplarına bir konferans düzenledi. Düzenlenen konferanstaki sunumda, Nvidia'nın partnerleri ve oyunları da yer aldı. Partner firmaların listesinde, ilgi çekici bir konuk bulunuyordu.
 
    Aşağıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere Halo serisinin yapımcısı ve şu sıralar multiplatform oyun olan Destiny üzerinde çalışan Bungie, Nvidia'nın anlaşmalı firmaları arasında yer aldı. Bungie'nin haricinde Rockstar Games ve Valve logoları da listede dikkat çekti.
 
    İleride konuyla ilgili bir duyuru görebiliriz. Zaten Destiny, söylentilerde PC için de konuşulan bir oyun olmuştu. Oyunun yapısı ve yayıncının Activision olması, bu konuda söylentilerin çıkmasına sebep oluyordu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler